Despre Noi

Park2FLY Cluj-Napoca, parcare privata aeroport, reprezinta o facilitate in ceea ce privesc serviciile de parcare pe termen lung sau scurt, prestate in imediata apropiere a Aeroportului International Avram Iancu Cluj, in conditii foarte avantajoase din punct de vedere al tarifelor de parcare practicate si al sigurantei autoturismelor. Pentru noi, ideea de parking privat pentru aeroport inseamna asumarea responsabilitatii cu privire la siguranta autoturismelor clientilor si transferul rapid la/de la aeroport.

Transferul la/de la aeroport al pasagerilor si al bagajelor se face indiferent de ora decolarii/aterizarii. Serviciul de transfer este prestat imediat dupa sosirea la parcare, respectiv parasirea terminalului de sosiri din aeroport, neimpunand clientilor un orar strict in ceea ce priveste fluxul transferurilor, acest serviciu fiind gratuit, indiferent de durata stationarii vehiculului in parcarea noastra. La sosirea la parcare se incheie un contract cu fiecare client iar plata se face la sosirea din calatorie. Transportul la aeroport este efectuat cu autoturisme avand capacitatea de 8+1 locuri, dotate cu aer conditionat si spatiu special destinat bagajelor. Transferul dureaza 2-3 minute. Clientii sunt transferati in incinta aeroportului, in fata terminalelor de plecari iar la intoarcerea din calatorie sunt preluati din fata terminalelor de sosiri. De asemenea, in mod gratuit, exista posibilitatea de cantarire a bagajelor la parcare.

La intrarea in parcare exista un loc special amenajat pentru descarcarea/incarcarea bagajelor, regulamentul intern al Park2FLY Cluj-Napoca interzicand manipularea acestora in interiorul locurilor de parcare.

Programul este non-stop, parcarea este monitorizata prin sistem de supraveghere video si paza umana, existand de asemenea si sistem de iluminat nocturn adecvat. Tarifele de parcare sunt diferentiate in functie de durata de stationare si le puteti vedea la rubrica de tarife. Pentru perioade mai lungi de 31 de zile, tariful de parcare este negociabil.

Accesul in parcare se face din strada principala (str. Traian Vuia, nr. 61), adiacenta aeroportului(pe aceeasi parte),  parking-ul fiind inconjurat de proprietati rezidentiale.  Programul parcarii Park2FLY Cluj-Napoca este non-stop, echipa noastra avand experienta in acest domeniu de peste 6 ani. Parcarea noastra are o capacitate totala de 180 de locuri si dispune de trei autoturisme pentru transferul la aeroport. Vedeti toate serviciile.

De cand a fost infiintata aceasta afacere, respectiv in anul 2011, Park2FLY Cluj-Napoca a servit mii de clienti multumiti din toata Romania si alte tari precum Ungaria, Austria, Italia, Ucraina, Germania, Olanda, Franta, Spania, Anglia, Cehia, Republica Moldova etc. Pentru viitor, firma noastra urmeaza sa deschida noi puncte de lucru constand in parcari private langa Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.  Va stam la dispozitie cu orice alte informatii suplimentare si va multumim ca ati urmirit scurta descriere a activitatii noastre.

O calatorie linistita cu avionul incepe de la parcarea privata Park2FLY Cluj-Napoca! Va asteptam!

Scroll to top