Transfer Aeroport

Park2FLY Cluj-Napoca, parcare private aeroport, asigura transferul pasagerilor si al bagajelor la aeroport, indiferent de durata stationarii autoturismelor in parcarea noastra, acest serviciu fiind prestart in mod gratuit. Transferul de la parcare la aeroport, respectiv de la aeroport la parcare se efectueaza cu autoturisme cu capacitatea de 8+1 locuri, dotate cu aer conditionat si spatiu special destinat bagajelor, marca Volkswagen T5 Caravelle si Renaul Trafic. La intoarcerea din calatorie veti putea identifica usor masinile noastre de transfer, acestea fiind inscriptionate cu denumirea parcarii si afalndu-se in asteptare in fata terminalelor de sosiri.

Transferul la/de la aeroport dureaza 2-3 minute, acest serviciu fiind asigurat imediat dupa sosirea la parcare, respectiv parasirea terminalului de sosiri din aeroport, neimpunand clientilor un orar strict in ceea ce priveste fluxul transferurilor. La cerere, firma noastra poate face transferul intre terminalele de sosiri/plecari din aeroport si unitati de cazare din Cluj-Napoca, pentru clientii care opteaza pentru o noapte de cazare inainte si/sau dupa calatorie.

Transferul la/de la aeroport se face indiferent de ora sosirii la parcare sau de ora intoarcerii din calatorie si este gratuit pentru toti clientii nostri. Orarul aterizarilor pe aeroport este urmarit on-line, astfel, masinile de transfer se vor afla in incinta aeroportului in momentul parasirii terminalelor de sosiri, pregatite sa efectueze transferul la parcare. Rezerva acum folosind formularul online.

Scroll to top